Copyright Hadeco Elektrotechniek b.v. © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door A.Hanssen.  Gebruiksvoorwaarden
Uw Partner in:
• Industriële installaties
• Utiliteit Installaties
• Nen 1010 / Nen 3140 Keuringen
Home Mogelijkheden Projecten Referenties Partners Nieuws Contact Downloads
Laatste Nieuws
Erkend Leerbedrijf
HadeCo elektrotechniek heeft een nieuwe stap gezet op het gebied van overdragen en continueren van Theoretische en Vaktechnische kennis voor de branche Elektrotechniek. Dit door middel van het voorzien van werk-/leer plekken voor het vak Elektrotechniek.
Om zich een leer-/werk bedrijf te mogen noemen dient men het Certificaat Erkend Leerbedrijf te verkrijgen. HadeCo elektrotechniek heeft Kenteq ( kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap ) gevraagd te toetsen of HadeCo elektrotechniek in aanmerking komt voor dit Certificaat.
Kenteq heeft HadeCo elektrotechniek getoetst volgens hun kwaliteitseisen m.b.t. Certificeren Erkend Leerbedrijf. Deze toetsing heeft geresulteerd dat HadeCo elektrotechniek op 01-03-2010 de erkenning gekregen heeft tot Erkend Leerbedrijf.  HadeCo elektrotechniek heeft zich als doel gesteld bij te dragen aan de ontwikkeling van monteurs en eerste monteurs in de Utiliteit's als ook Industriële sectoren.
(info: www.kenteq.nl )
Kwaliteit Keurmerk BRL 6000 en NCP Keurmerk brand meld detectie bedrijf
HadeCo elektrotechniek is het traject gestart om het Keurmerk BRL 6000 (KOMO Installatie keurmerk) en het NCP Keurmerk brand meld detectie bedrijf te behalen. Door het inslaan van deze weg willen wij onderstrepen dat HadeCo elektrotechniek een Partner is die zich continue inzet en bezig houdt met de geldende kwaliteitsnormen voor de door ons geïnstalleerde installaties.