Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

REFERENTIE PROJECTEN HADECO ELEKTROTECHNIEK & OPDRACHTGEVERS

Hadeco Elektrotechniek is een groeiend bedrijf en werkt voor diverse opdrachtgevers op zowel nationaal als internationaal niveau, waaronder België en Duitsland.

Vraag een offerte

Bekijk hieronder een selectie van gerealiseerde projecten. 

 

WML 


Voor WML zijn we de nieuwbouw van het distrubutiestation Breehei aan het realiseren. Het station bevat 4 nieuwe hogedrukpompen die voorlopig gekoppeld worden met het bestaande station. De hele installatie inclusief de schakel- en verdeelinrichtingen zijn door ons geleverd en geïnstalleerd, de besturingskasten zijn gemaakt in onze eigen werkplaats.

POMPGEMALEN WBL

Samen met AS Zwaans renoveren wij een aantal pompgemalen voor WBL. Gemaal Linne is geheel gerenoveerd inclusief een nieuw bedrijfsgebouw voor het opstellen van de schakelkasten en de frequentieregelaars. Bij gemaal Obbicht, Grevenbicht, Roosteren, Horst en Nederweert- End worden de pompen en de aansturing vernieuwd en worden debiet- en drukmetingen toegevoegd

 
 

POMPPUTTEN SCHINVELD WML

De renovatie van de pompputten Schinveld (WML) zijn we samen aan het uitvoeren met Heijmans Infra. Zij plaatsen de nieuwe pompstoelen en verzorgen alle leidingwerk, wij verzorgen de gehele elektrische installatie.

KANTOOR CENTRAAL MAGAZIJN WML

Engineering van de gehele E-installatie voor de renovatie van het kantoor Centraal Magazijn WML. Hiervoor hebben we samen met WML het bestek gemaakt en alle uitvoeringstekeningen zodat WML dit kon aanbesteden.

 
 

DCC MAASTRICHT

Bij DCC Maastricht hebben we de capaciteitsvergroting van het productie proces mogelijk gemaakt door uitbereiding van de reactor R021 / R022 en R023. Hier hebben we nieuwe schakelpanelen geleverd voor de aandrijving van de roerwerken en pompen en hebben we bestaande besturingspanelen uitgebreid voor de nieuwe instrumentatie.

VERHEY VLEES


Verhey Vlees heeft nieuwe vacuüm machines laten installeren. Hiervoor hebben wij de nieuwe voedingen geleverd en zorg gedragen voor alle koppelingen met de overige productielijnen. Tevens beheren wij voor deze opdrachtgever het complete tekenwerk en zorgen ervoor dat deze jaarlijks geüpdatet zijn.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren